POANU

POANU is de naam van een organisatie die ontstaan is vanuit de website ‘duurzaamzwolle.nl’. Het grote succes en de belangstelling maakten het voor de hand liggend om de site ook voor andere locaties of regio’s geschikt te maken. Tegelijk is de vormgeving vernieuwd en de indeling verbeterd. In de tweede helft van 2012 is de vernieuwde opzet gepresenteerd en in 2013 ging ze online.

De opzet van de site is uniek in Nederland. Bijzonder is dat we proberen een zo compleet mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden voor een duurzaam huishouden en leven. Daarnaast is bijzonder dat de site een generiek deel bevat met informatie en een lokaal deel met agenda, initiatieven en leveranciers. Het lokale deel wordt ook lokaal beheerd.

Wat begon als een leuke hobby is steeds meer aan het uitgroeien tot een professionele activiteit. Gelukkig is de belangstelling voor het onderwerp ‘duurzaamheid’ sterk toegenomen. Daarmee is ook de stroom informatie verveelvoudigd. Dat vraagt het nodige om deze site actueel te houden. Voor diverse onderwerpen zoeken we dan ook steeds naar bijdragen van deskundigen!

Wilt u meer informatie over de site, lokaal gebruik in uw gemeente (of zelfs organisatie) of u aanmelden als redacteur? Stuur ons een mailtje en we nemen contact met u op.

Reiné & Alan