Gemakkelijk offertes aanvragen

27 november 2014
Duurzaamnieuws.nl maakt het voor u mogelijk om met één aanvraag offertes aan te vragen van verschillende leveranciers. Dat scheelt u veel tijd, het is gratis en het verplicht u tot niets!
Naar de aanvraagpagina

Nu isoleren levert snel voordeel op

isolerenDe winter komt er aan en de temperatuur gaat langzaam maar zeker omlaag. Als je huis nog niet optimaal geisoleerd is, is nu het moment om daarmee te beginnen! Immers, er geldt nog een verlaagde BTW op de arbeidskosten en er zijn interessante subsidies te halen bij rijk, provincies en gemeenten (waarvoor meestal geldt: wie het eerst komt).

Hoog rendement

Wie nu begint met isoleren verdient dubbel: de bankrente staat historisch laag, je bent al spekkoper als je op een spaarrekening 1,5% rente krijgt. Vergelijk dat met bijvoorbeeld spouwmuurisolatie, die zich in drie jaar tijd kan terugverdienen. Dat mag je vergelijken met een rente van meer dan 30%! 

Ook dakisolatie en vloerisolatie scoren hoog met rendementen tot 15%, zo berekenen MilieuCentraal en de Rijksoverheid, die voor het komende jaar ook de btw over energiebesparende maatregelen heeft verlaagd tot 6%.

Combineer je een isolatieproject met zonnepanelen en een zonneboiler (link op dit 6-3-16 niet correct – foutmelding gedaan) of warmtepomp, dan is je energierekening over een paar jaar te verwaarlozen. Terwijl de prijzen voor energie zo goed als zeker flink blijven stijgen.

Wat je meteen kan doen, zonder moeite, helemaal gratis en vrijblijvend, is NU offertes aanvragen. Dan kun je snel kosten en winst vergelijken en de eerstkomende herfst en winter al geld gaan verdienen.

Klik op onderstaande mogelijkheden voor de gratis en vrijblijvende offerteservice van Duurzaamnieuws.nl:

spouwmuurisolatie
dakisolatie
vloerisolatie
zonnepanelen
zonneboiler mogelijk foute link
warmtepomp