FIETSVAKANTIES

Maak tijdens uw fietsvakantie gebruik van een duurzame trekkershut! Trek-in combineert een verantwoorde en luxe kampeergelegenheid met een bijzonder strak design. De Trek-in is licht, ruim en bestaat uit materiaal afkomstig uit sloopprojecten.
Elke Trek-in is voorzien van een certificaat waarin wordt aangegeven wat de herkomst is van de gebruikte materialen.
U slaapt dus gegarandeerd in een unieke accommodatie.
Overnachten in dit duurzame huisje is niet alleen goed voor uw ecologische voetafdruk, maar het is ook een fantastische ervaring. Door de grote ramen aan de voor- en achterzijde is de natuur heel dichtbij. Tegelijkertijd zorgt het warme hout voor een gevoel van geborgenheid.

trekin2trekin1

Tijdens de Kampeerdagen, april 2013, is het nieuwe, kleine zusje van de duurzame Trekkershut Trek-in gepresenteerd: de Trek-in Junior.
Stichting Trekkershutten proefde zowel bij recreatieondernemers als bij vakantiegangers behoefte aan een kleinere en goedkopere duurzame Trekkershut. Daar hebben ze op ingespeeld door een variant op de markt te brengen zonder douche en met twee tot vier in plaats van vier tot zes slaapplekken. In het nieuwe ontwerp is de herkenbaarheid van de Trek-in behouden gebleven, net als de duurzame aspecten. Zo wordt ook voor de bouw van de Junior-variant gebruik gemaakt van sloopmaterialen, FSC-gecertificeerd hout en duurzaam isolatiemateriaal.