DE MAKERS

Reinéstuur een bericht

Reiné Gadellaa:
De initiatiefnemer van deze site. Daarnaast is hij zelfstandig interieurarchitect en bouwkundige. Hij richt zich voornamelijk op duurzame bouw en producten. “Goede vormgeving, in combinatie met goed materiaalgebruik, is de basis voor duurzaamheid.” Drie jaar geleden is hij naast zijn werk deze site begonnen uit onvrede over de gebrekkige, onvolledige of onjuiste informatie die te vinden was en is over de duurzaamheid en milieubelasting van verschillende producten, diensten en materialen.

Alan

Alan Lentz:
is gespecialiseerd in de transitie van mensen en organisaties richting duurzaam bewustzijn en duurzaamheid. Hij doet dit door middel van interactieve processen met een persoonlijke invalshoek vanuit bewustzijn en verbondenheid met deze aarde. Begeleidt overheden, corporaties, bedrijven en andere organisaties.

Charles Nauta:
Is zelfstandig adviseur en projectmanager op het gebied van duurzaamheid en energievraagstukken in de gebouwde omgeving. Omdat hij zelf ervaart hoe lastig het kan zijn om duurzaamheid in de praktijk te brengen (practise what you preach), levert hij graag een bijdrage.