ACCESSOIRES

Bij het inrichten zijn accessoires de ingrediënten die een interieur het persoonlijke karakter kunnen geven dat je wenst!
Als de basis van een interieur tijdloos is, kun je met eenvoudige middelen een specifieke sfeer creëren.
Kleine ingrepen, zoals de plaats van meubelen in de kamer of een heel andere kleur, doen wonderen om het er weer helemaal anders uit te laten zien. Juist als je van felle kleuren houdt zijn accessoires het middel om daarmee de toon te zetten. Ook spullen ruilen is een optie om creatief tot een andere sfeer te komen.

Als je erg van veranderingen houdt, denk dan ook eens aan de verlichting. Eenvoudige ingrepen als het kunnen dimmen van (een gedeelte) van het licht of het veranderen van de lichtkleur (dat is met de huidige generatie led-lampen soms mogelijk) kunnen een spectaculair effect hebben.
Decoreren kan ook een heel ander beeld geven en daar zijn vaak maar beperkte middelen voor nodig!

Als je het steeds “niet kunt vinden” in uw woning is het de vraag of de indeling en functionaliteit wel optimaal zijn – een extern advies vragen zou dan een goede optie kunnen zijn. Soms zijn kleine (bouwkundige) ingrepen al voldoende om een interieur ineens wel passend te maken.